Balkan Agriculture Congress Announcement

Değerli Meslektaşlarım,

Trakya Üniversitesi Edirne tarafından, Namık Kemal Üniversitesi - Tekirdağ, Onsekizmart Üniversitesi - Çanakkale, Plovdiv Tarım Üniversitesi - Bulgaristan, Trakya Üniversitesi-Stara Zagora, Bulgaristan, Trakya Demokritus  Üniversitesi - Orestiada, Yunanistan destekleri ve  diğer Balkan Üniversiteleri ve Kuruluşlarının işbirliğiyle  8-11 Eylül 2014 tarihleri arasında Edirne de organize edilecek Balkan Tarım Kongremize sizlerin katılımınızı bekliyoruz.

http://agribalkan.org/

Uluslararası kongremizin amacı, tarım ve gıda yeni gelişmeleri, teknikleri ve araştırma sonuçlarını sunmak ve tartışmak, mevcut durumunu ortaya koyarak, bölgesel ve uluslar arası alanda geleceğe dönük politikaları işbirliği imkanlarını belirlemektir.

Kongremiz 8-10 Eylül, 2014 sözlü ve poster sunumlarını ve 10 Eylül Çarşamba günü yarım günlük Edirne şehir turu ve

11 Eylül 2014 tarihinde ise İstanbul da boğaz turu dahil bir günlük gezi veya

11-12 Eylül 2014 tarihlerinde ise Yunanistan İskeçe, Gümülcine, Kavala  Selanik ve Bulgaristan Sofya ve Filibe şehirlerini kapsayan 2 günlük  bir Balkan Turunu kapsamaktadır.

Sizlerin Kongremize gerek bildirili gerek dinleyici olarak katılarak bizleri onurlandırmanızı bekliyoruz. Lütfen bu kongre duyurumuzu kurumunuzda ve e posta listenizde herkese duyuralım.

Saygılarımla,

Doç Dr Yalçın KAYA

Organizasyon Komitesi Başkanı

KONGRE YERİ:

Kongre Balkan Kongresi Trakya Üniversitesi Merkezi, Edirne, Türkiye'de  gerçekleşecektir.

http://www-en.trakya.edu.tr/pages/balkan-congress-venue

Balkan Kongre Merkezinde, bir adet 800 kişilik, bir adet 200 kişilik,  iki adet 75 kişilik, 4 adet 50 kişilik birçok toplantı salonları ve  ayrıca fuar, sergi için açık ve kapalı sergi alanları da vardır.

KONULAR

Bitkisel Üretim, Tarla Bitkileri, Bitki Islahı ve Genetiği, Tohum ve Tohumculuk, Gen Kaynakları, Bitki Koruma, Tarım Ekonomisi ve Ticareti,  Kırsal Kalkınma, Tarım ve Biyosistem Mühendisliği, Tarımsal  Mekanizasyon, Tarımsal Turizm, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Zootekni ve  Üretim, Toprak Bilimi ve Teknolojisi, orman Bilim ve Teknoloji ve  Diğer Tarımsal Konular.

DİL

 Kongrenin resmi dili İngilizce'dir.

--

 Serhat Şehri Payitaht Kenti Edirne' den Selamlar

Doç. Dr. Yalçın KAYA

Bitki Islahı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü

Trakya Üniversitesi -Edirne

yalcinkaya22@gmail.com   yalcinkaya@trakya.edu.tr

https://www.facebook.com/yalcinkaya22

http://personel.trakya.edu.tr/yalcinkaya/

http://scholar.google.com.tr/citations?user=t4kHh9AAAAAJ&hl=tr

WEB: www.yalcinkaya.gen.tr

This content was issued on 15.04.2014 and has been viewed for 2328 times.